Velkommen til Agrisjå 2020!

Agrisjå 2017 ble en flott premiere for det nye messeområdet på Frigården.

 

 

 

 

Agrisjå 2020 arrangeres i dagene 28. til 30. august i 2020, og vil være årets store fagmesse her til lands med fokus på traktorer, anleggsmaskiner, redskaper, utstyr og verktøy for landbruk og andre næringer. Med stor husdyrutstilling, show, oppvisninger og allsidige markedsgater vil Agrisjå 2020 være en opplevelse for alle.


KORONA-virus: Vi tar imot påmelding og arbeider for gjennomføring av Agrisjå som planlagt.  En avgjørelse om eventuell avlysing vil bli tatt i løpet av mai.  Merk at plassavgift blir refundert i sin helhet ved en eventuell avlysing.


Agrisjå 2017 ble tidenes største, med hele 320 utstillere og nærmere 30.000 besøkende. Premieren på det nye messeområdet på Frigården ble en suksess. Med dette befestet Agrisjå sin posisjon som landets største fagmesse for landbruket i det aktuelle året.

Det nye messeområdet i Stjørdal innfridde forventningene i 2017. Her kan man nå problemfritt kjøre inn tungt utstyr i all slags være. Her er breie kjøregater og et godt opplegg for logistikk i de hektiske perioder for opprigg og nedrigg.
Det nye messeområdet utgjør godt over 120 dekar, og Agrisjå 2020 vil stort sett ha samme utforming som forrige messe med de kommersielle landbruksutstillerne i sentrum. Husdyrområdet vil bli utviklet videre med vekt på den profesjonelle husdyrproduksjonen. Her blir utstilling, auksjoner og kåringer i samarbeid med de aktuelle avlsorganisasjonene.

Den profesjonelle husdyrproduksjonen setter sitt tydelige preg på Agrisjå, blant annet med populære husdyrauksjoner.

Agrisjå er en fagmesse der alle de store leverandørene av traktorer, maskiner og utstyr er til stede.
– Vi ønsker å være årets viktigste møteplass for landets bønder og andre med interesse for maskiner og utstyr, på lik linje med Agrovisjon og Stavanger og Agroteknikk på Lillestrøm, forteller messeleder Ole T. Hofstad som vektlegger det gode samarbeidet i det såkalte messetriangelet.

Agrisjå 2020 vil være årets viktigste møteplass for bønder og andre interesserte, der man får se og vurdere siste nytt av produksjonsutstyr og produksjonstjenester, for uten mulighet til å overvære et bredt fagprogram.

Men Agrisjå skal ikke bare være fag. Mange bønder tar med seg hele familien, og mange utenfor landbruket finner det interessant å avlegge Agrisjå et besøk. Fortsatt skal det være opplevelser både for store og små med underholdning, show og oppvisninger.