Mer hagebruk på Agrisjå

Landbruk omfatter også hagebruk, og hva er vel mer naturlig enn at hagebruk setter sitt preg på landbruksmessa Agrisjå 2020. Det gjelder både hobbypreget småhagebruk og det profesjonelle hagebruket. I tillegg har vi invitert inn Urbant Landbruk og Andelslandbruk inn som aktører. 
Det er mange med grønne fingre blant de 30.000 besøkende til Agrisjå, og vi er glade for å kunne presentere et eget område for markedsaktørene innen salg av frø, jord, blomster, utstyr og installasjoner innen hagebruk. 
I tillegg er vi opptatte av kunnskapsformidling, og her er det mange muligheter for de som ønsker at flere skal fatte interesse med et spennende fagprogram som vi håper vi fenge mange. Vi har avtale med Maria Berg Hestad som holder innlegg om småhagebruket og Dag Jørun Lønning om Jordboka. I samarbeid med NLR Trøndelag og NORSØK Tingvold arbeider vi med et godt fagprogram enten det er hagebruk som hobbysyssel eller det er tale om mer profesjonell aktivitet.