Velkommen tilbake i 2020!

Agrisjå 2017 ble en flott premiere for det nye messeområdet på Frigården.

Agrisjå 2017 ble tidenes største, med hele 320 utstillere og nærmere 30.000 besøkende. Premieren på det nye messeområdet på Frigården ble en suksess. Med dette befestet Agrisjå sin posisjon som landets største fagmesse for landbruket i det aktuelle året.

Ole T. Hofstad i messeledelsen er svært godt fornøyd med arrangementet og det nye messeområdet.
– Takket være stor innsats fra en rekke aktører klarte vi flyttinga med brask og bram. Det kosta oss mye, men nå er det gjort og nå er det bare å se framover mot neste Agrisjå høsten 2020.

Med det nye messeområdet på Frigården ble store deler av Agrisjå som arrangement forbedret, noe utstillerne satte stor pris på. Forholdene når det gjelder trafikk og parkering ble betydelig forbedret, og ikke minst kunne man ta imot de store utstillerne med langt bedre forhold når det gjelder logistikk. Inn- og utkjøring, lossing og lasting gikk som smurt på det nye messeområdet.

Interessen for Agrisjå 2017 overrasket arrangørene. Med dobbelt så stort solgt messeareal, måtte store resurser settes inn for å gjøre området stort nok og bra nok for alt utstyret som skulle inn på området. Hofstad erkjenner at ikke alt var perfekt.
– Ikke alle utstillerne fikk den optimale plassering. Det blir bedre neste gang. Videre hadde vi litt køproblemer i samband med utkjøring fra parkeringsplassene lørdag ettermiddag. Dette løser vi også neste gang.

Den profesjonelle husdyrproduksjonen satte et tydelig preg på årets Agrisjå, blant annet med populære husdyrauksjoner.

Teknologi og husdyr

Agrisjå er først og fremst en fagmesse for landbruket, og messeledelsen signaliserer at denne profilen kommer til å bli å bli forsterket ved de kommende messer.
– Med den formidable veksten vi denne gang opplevde innen maskiner og utstyr, er det ingen tvil om at vi hører til i dette messesegmentet, sier messeleder Hofstad, og legger til at man også vil satse mer innenfor den profesjonelle husdyrproduksjonen.
– Med responsen vi denne gang opplevde fra husdyrorganisasjonene, ligger alt til rette for det.

Fagmesseprofilen ble også styrket ved et betydelig fagprogram med mange interessante foredragsholdere.

 

Noe for alle

Men Agrisjå skal ikke bare være fag. Mange bønder tar med seg hele familien og mange utenfor landbruket finner det interessant å avlegge Agrisjå et besøk. Fortsatt skal det være opplevelser både for store og små med underholdning, show og oppvisninger.