Velkommen til Agrisjå 2017!

IMG_8475Agrisjå flytter ut av Stjørdal sentrum. Publikum og utstillere ønskes nå velkommen til den nye messearenaen på Frigården i Stjørdal og til nye storslåtte messedager 25. til 27. august 2017. Nytt messeområde betyr nye muligheter, og her framstår Frigården som et spennende og idyllisk område med langt større areal til å bygge en større og bedre landbruksmesse.

NYTT OMRÅDE: Frigården blir Agrisjå sitt nye messeområde

Gjennom et godt samarbeid med landbruksmaskinbransjen og husdyrsektoren er Agrisjå blitt en av landets viktigste faglige arenaer for landbruket. Samtidig har arrangementet en bred publikumsappell. Det bor en bonde i oss alle, og på Agrisjå finner de alle fleste alltids noe av interesse.

Agrisjå 2014 ble en stor suksess med over 200 kommersielle utstillere og en antatt messeomsetning på over 250 millioner kroner. Vi er nå godt igang med å forberede Agrisjå 2017, og våre ambisjoner er selvfølgelig at den kommende messe blir enda større og bedre.

FJH_1729

Årets store messe for maskiner og utstyr

Maskiner i alle farger og størrelser blir til salgs under Agrisjå 2017, og det er all grunn til å tro at omsetningen blir stor også denne gang. Her vil være traktorer i million klassen med sine hundrer av hestekrefter. Men her blir også å finne langt mindre, men like praktiske kjøretøyer. Og felles for dem alle er at de representerer den nyeste og mest moderne teknologi på området.
Maskiner, redskaper og utstyr på Agrisjå 2017 vil nok være mye beregnet på vårt moderne landbruk, men her blir også et godt utbud av maskiner og utstyr innenfor anlegg, entreprenør og alle som av en eller annen grunn finner noe sånt interessant.

 

Agrisjåkua

Storstilt mønstring av husdyr

Landbruksmessa Agrisjå vil som vanlig ha et rikelig innslag av husdyr. Her kan man finne hele spekteret fra kyr, kalver, griser, hester og sau, til kanin og andre smådyr. For husdyrbrukere vil Agrisjå 2017 også  bli en anledning til å møte fagmiljø og medprodusenter. Også denne gang blir det ulike kåringer, auksjoner og mønstringer innenfor storfe.

 

 

Noe for alle

Også Agrisjå 2017 vil ha et betydelig innslag av husflid og gårdsmat. Interessen er økende for kortreist mat, økologisk mat og småskala produksjon. På Agrisjå 2017 vil publikum møte flere nye og interessante mataktører.
Som vanlig vil det være et yrende liv på messearenaen med aktiviteter og underholdning av forskjellig slag. Også den landbruksfaglige delen av programmet vil være spekket av interessante tema, både for den praktiske bonde, men også for andre interesserte.

FJH_1845